Algemene voorwaarden

Ons doel bij Ollie and Tigger is volledige tevredenheid van onze klanten én om producten aan te bieden waar we allemaal trots op mogen zijn. Een vitaal onderdeel hiervan is onze snelle, behulpzame klantenservice en ons flexibele inruil- en terug zendbeleid.

Let op: De beschikbaarheid van bestellingen hangt af van de voorraad. Mocht een door u besteld product niet voorradig zijn, zullen wij u hierover adviseren en zo snel mogelijk opsturen wanneer het artikel weer op voorraad is. Meestal is dit een kwestie van 1 of 2 dagen. Als een product niet meer gemaakt wordt, nemen wij contact met u op over wat te doen. Wij kunnen u dan een ander product sturen of het geld terugstorten.

Inruilen en Terugsturen

Fabrieksfouten:
Wij zijn erg trots op de kwaliteit van de materialen die gebruikt worden bij het hoogwaardige productieproces van alle Ollie & Tigger producten. Mocht het onverhoopt toch voor komen dat u een product ontvangt met een fabrieksfout, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Wij zullen u direct kosteloos een nieuw exemplaar toesturen. U kunt dan het foutieve artikel naar ons terugsturen. Na ontvangst van het foutieve product zullen wij de door u gemaakte verzendkosten vergoeden.

Niet helemaal tevreden?
Als u een Ollie & Tigger product heeft ontvangen en u bent niet helemaal tevreden met de maat, kleur, stijl etc. kunt u deze gemakkelijk omruilen of wij kunnen het geld terugstorten, mits het betreffende product in originele staat bevindt en binnen 14 dagen na ontvangst weer in ons bezit is. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten om het naar ons terug te sturen. Bij de eerste keer omruilen zullen wij de verzendkosten van het nieuwe product betalen. Wilt u daarna nog een keer omruilen, zijn wij genoodzaakt u extra verzendkosten in rekening te brengen.

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor problemen die zich voordoen tijdens de verzending naar ons. Indien u graag de artikelen wilt retourneren, kunnen wij het totale bedrag van de betreffende teruggezonden artikelen terugstorten op de rekening waarmee de originele betaling mee gedaan is, mits de artikelen zich in de originele staat bevinden. De betaling zal worden gedaan in Euro’s, overeenkomend met het bedrag dat u betaald heeft.

Bezorging

De adresgegevens die gebruikt worden voor verzending van uw bestelling, zijn exact dezelfde die u heeft opgegeven toen u de bestelling online heeft geplaatst. Onjuiste gegevens kunnen leiden tot vertraging van de levering, het is dus belangrijk om deze gegevens goed na te kijken voordat u de bestelling plaatst en online aan ons doorgeeft.

Bezorging naar alle delen van de wereld duurt over het algemeen 14 werkdagen. Het is belangrijk in acht te houden dat de douane van het land van bestemming de bezorging kan vertragen tot maximaal 6 weken middels inspectie of een willekeurige veiligheidsmaatregel. Dit gebeurt bij een klein percentage van de verzendingen en helaas heeft Ollie & Tigger geen controle of invloed over deze situatie.

Als niemand thuis is bij bezorging, gelden de regels en richtlijnen van de lokale post.

Prijs en Importbelasting

Alle prijzen zullen in Euro’s worden afgeschreven. De prijzen van uw eigen valuta zijn onder voorbehoud, gebaseerd op de wisselkoers van dat moment. Als u heeft gekozen voor betaling per creditkaart, kan het bedrag dat afgeschreven wordt van uw creditkaart enigszins afwijken van het bedrag dat u bij uw bestelling heeft opgekregen. Dit komt omdat uw creditkaart maatschappij de wisselkoers gebruikt die op het moment van transactie geldt en niet de wisselkoers ten tijde van het plaatsen van de bestelling.

De prijzen op onze website zijn exclusief douane belastingen of heffingen en eventuele andere douane- en/of administratiekosten die bij aankomst van het pakket in het land van bestemming opgelegd worden door de autoriteiten en/of douane van het land van bestemming. Doorgaans is het niet het geval dat dit gebeurt, maar het kan soms voorkomen dat de douane van uw land steekproefsgewijs uw pakket controleert en extra kosten in rekening brengt voor de invoer. Deze kosten verschillen van land tot land en worden niet gedekt door Ollie & Tigger.

Artikelen in de uitverkoop

Geen inruiling of terugbetaling mogelijk op artikelen in de uitverkoop.

Op speciaal voor u ontworpen producten gelden andere voorwaarden.

Verdere Vragen?

Heeft u verder nog vragen over het bestellen bij Ollie and Tigger neem dan contact met ons op.